Chata Nížkovice

16.11.2012 00:00

Po stopách skautské historie

16. - 18.11.2012

V pátek 16.11 jsme měli sraz v 16:45 na autobusovém nádraží . Dojel autobus a jelo se do Nížkovic. Když jsme dorazili na chatu, vybrali jsme si místo na spaní , najedli jsme se polívky a šli jsme hrát hru "hoď šest a najíš se", potom hru "Tichošlápek". Když byl čas na večerku šli jsme na nahoru, kde jsme zalehli do spacáků a dívali se na pohádku Kocour v botách.

V sobotu ráno jsme se s Aničkou, Emičkou, Drahuškou a semnou probudili  velmi brzy a povídali jsme si a asi hodně nahlas, protože to vzbudilo naše vedoucí Ondru, Kozla a Tomáše. Když se konečně všichni probudili, šli jsme si vyčistit zuby, převléct se  a hurá na snídani. Po snídani jsme se nachystali na procházku na Jalový dvůr, kde jsme si dali hranolky a čaj. MŇAAAAM =) Cestou zpátky jsme se loudali, protože byli na procházce invalidi: Já, Emča, Klára, Drahuška. Jak jsme došli na chatu, uvařil se oběd. Po obědě jsme měli krátký čas na odpočinek. Po odpočinku jsme hráli "Tichošlápka", během hry někdo zaklepal na dvěře, byl to Yetti s Toňasem a kytarou na zádech, na kterou nám hrál skoro celý večer. Jak Yetti odešel pustili jsme si Stardance a dostali jsme párky v rohlíku.

V neděli jsme se probudili a nasnídali. Po snídani jsme si začali balit věci, když jsme měli vše sbaleno přišlo na řadu uklízení. Prvně jsme zametli a umyli druhé patro, kde jsme spali, potom jsme zametli dole a nakonec, protože jsme byli brzo hotovi, tak nám pustili pohádku Na vlásku. Po pohádce jsme se oblékli a šli na autobusovou zastávku, kde jsme měli hodinu čekat. A tak jsme šli na hřiště. No a pak přijel autobus a jelo se zpátky domů.

 

P.S.: Na chatě se mi nelíbil záchod, protože byl venku a v noci byla zima, jinak fakt super!!!=)

Kelišová