Aquapark Vyškov 2012

13.10.2012 00:00

Aquapark Vyškov

13.10.2012

Skončila klasická schůzka a někteří z nás se odebrali domů. Tím to však nekončí, hrstka statečných zůstává, aby se mohla poprat se zimou noci ve svých spacácích. Aby se spalo lépe a zima si na nás nepřišla, doplňujeme tukové zásoby porcí chutných langošů a zahříváme se hraním pohybových her. Pilně přikládáme do pozdních hodin a ráno s potěšením zjišťujeme, že ztráty jsou nulové.

Nikdo z nás není nadšený, že musíme takhle brzo vstávat, ale pro pozdější zábavu se musí něco přetrpět. Po snídani vyrážíme. Na autobusovém nádraží se k nám přidají dvě holky, které na klubovně nespaly, a tím je naše výprava kompletní. V autobuse jsme se dospali a po vystoupení už to bylo jen pár kroků. V plavkách jsme všichni raz dva, nemůžeme se dočkat. A je to tady tobogány, vodní vír, bublinky a hlavně spousta vody. Ve víru jsme hráli honičku a tobogány sjeli nesčetněkrát. Plácáme se ve vodě, necháme se vyhazovat, plaveme, potápíme se a všechno ostatní co je s vodou spojeno a co si jen dokážete představit. Čas je ale neúprosný a rychle utíká. Ještě jedna společná fotka v plavkách a po necelých dvou hodinách musíme pryč. Zklamaně odcházíme a sušíme vlasy. Úsměvy na tváře nám vrátí párek v rohlíku a pár sladkostí. Pro milovníky Crazy Froga, posluchače zvuku praskajících zrnek kukuřice a pro jedlíky popcornu mám špatnou zprávu. S lítostí musím oznámit, že v aqvaparku už není onen legendární automat na popcorn.

Po cestě domů si v hlavě opakujeme právě prožité chvíle. Na klubovně si rozebereme věci a jdeme domů. Tím pro nás končí tento přešťastný den plný smutku (ze zrušení automatu na popcorn).

Ondra