Strašidelná nedělě

28.04.2013 00:00

Strašidelná neděle

28.4.2013

 

V pátek nám Ondra s Kozlem řekli, že v neděli bude strašidelná neděle. Říkali, že to bude super akce, takže jsme se všichni moc těšili. Sraz jsme měli ve tři ve Slavkově u kašny na náměstí. Měli jsme si vzít oblek čarodějky.

Nejdřív jsme si šli zajistit vstupenky do zámeckého podzemí na druhou hodinu. Mezitím jsme si zašli na točenou zmrzlinu. Pak jsme odkráčeli se bát do podzemí. Říkali nám, že tam v takové zimě žilo služebnictvo a ještě nám tvrdili, že tam žije duch upírky. Potom nám tam ještě říkali nějaké věci, ale to jsme neslyšeli, protože jsme se většinou smáli a vymýšleli různé blbosti. Jak jsme měli prohlídku za sebou šli jsme na klubovnu.

Tam jsme se převlékli do čarodějnického kostýmu. Nejdřív jsme se museli posilnit a opéct špekáček, chleba a nebo rohlík. Jak jsme dojedli tak jsme si vzali košťata a měli jsme závody. Potom jsme šli do klubovny a představili jsme se porotě. Třeba jak se jmenujem a kde bydlíme atd. Porota vybrala nejlepší čarodějnici a dostali jsme letecký průkaz na bezmotorové koště, mop, vysavač, nebo motorové koště. Potom jsme se sbalili a odešli.